PUBLICATIES

artikel op website Puur Vandaag

Artikel Puur Vandaag http://www.puurvandaag.nl/de-woestijn/

Categories: PUBLICATIES | Leave a comment

Krantenartikelen over de reis en reacties op het boek

Klik voor het artikel op de link hieronder: Artikel in de Klaroen van 6 januari 2016 Artikel in het Kontakt   ArtikelĀ in de Vonk Artikel in de ANWB REAKTIES BOEK: Jeanine: n ja…en nu? Ik heb je boek uit… Elke avond in bed…voor t slapen gaan …heerlijk gelezen! Mooi laatste hoofdstuk! Maarja…. balen dat het … Continue reading »

Categories: PUBLICATIES | Leave a comment

Artikel in de Puur

Artikel in de Puur: Verlangen naar Verre Verten Elke morgen wakker worden als de zon opkomt, ons laten meevoeren door het ritme van die dag en gaan slapen wanneer we moe zijn van alle nieuwe indrukken. Snuffelen aan andere culturen, proeven van nieuwe gerechten, verzadigd worden door de overdadige natuur. Geen stress, sociale verplichtingen of … Continue reading »

Categories: PUBLICATIES | Leave a comment

Columns Visie

Columns Visie: LESS IS MORE Hij lonkt naar ons, de advertentie van die fourwheeldrive. En het bedrag is ook niet verkeerd: 5000 euro. Dat hebben we precies. Ons gevoel is niet goed, maar toch kopen we hem, anders komen we nooit weg. Opknappen doen we onderweg wel. Onze kinderen zijn uitgevlogen. Het wordt tijd dat … Continue reading »

Categories: PUBLICATIES | Leave a comment

Verhalenwedstrijd Visie

Winnares verhalenwedstrijd Visie: VERHAAL: Een waargebeurd verhaal met een beetje peper en zout: Een reis op blote voeten Ik blader lusteloos door een tijdschrift. Het zijn allemaal verhalen over van die succesvolle typjes. Van die mensen die op een bijzondere manier door God zijn gezegend. Van die mensen met een bediening, of nog erger, een … Continue reading »

Categories: PUBLICATIES | Leave a comment