HET BOEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted by on oktober 29, 2015

HET BOEK

Na een hoop gesputter, gezwoeg en gezweet is dan toch eindelijk het boek over de reis klaar. We zijn er trots op.

Omslag nieuwe rug

De omslag

Het boek is te koop voor 16,99 euro ( zonder portokosten) bij www.jongboek.nl/shop: Ga naar de winkel

Het e-book (pdf) met foto’s, filmpjes en kaarten is te koop voor 6,99 euro. Stuur een berichtje via het contactformulier onder het kopje contact of een mailtje naar: losersinalexus@hotmail.com. 

FLAPTEKST

Ooit een verre reis willen maken? Ooit willen ontsnappen uit de dagelijkse hectiek? Op zoek naar rust en ruimte? Nog eens een simpel leven willen leiden? Nog eens de vrijheid willen proeven? Nog eens tijd willen hebben om na te denken over het leven, over God? Dan is dit boek voor jou. Reis met ons mee, achterin onze 4×4. We starten in Suriname, rijden door de jungle en savanne van Guyana, via het noorden van Brazilië naar Venezuela, waar tijdens ons verblijf een opstand uitbreekt en waar we moeten onderhandelen met corrupte agenten. Vervolgens verder naar beneden via Colombia – waar we de FARC proberen mis te houden – Ecuador, Peru, Bolivia, Argentinië en Chili. Door het Andesgebergte, woestijnen, regenwouden, op vulkanen, langs vulkanen, een gigantisch zoutmeer, over smalle weggetjes, tot we uiteindelijk in het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika zijn, in Patagonië en Vuurland. Ontmoet onderweg lieve, leuke, gekke, slimme, irritante en boeiende mensen en geniet! En denk ondertussen bij jezelf: ‘Blij dat ik nooit zoiets overhoop heb gehaald,’ terwijl je nog even lekker een verse cappuccino voor jezelf inschenkt.

KORTE SAMENVATTING

Dit boek neemt u mee in ons leven als twee Digitale Nomaden, die zich jaren geleden hebben laten uitschrijven uit B.V. Nederland en zijn vertrokken naar Suriname, met een pensioengat zo diep als de Grand Canyon en zonder sociale zekerheden. Wanneer onze kinderen zijn uitgevlogen, besluiten we hun goede voorbeeld te volgen. We verhuren het lege nest en geven of gooien al hun bezittingen weg. Net voor vertrek kopen we voor 5000 euro een oude 4×4 met een drankprobleem. Niet gehinderd door een plan of een agenda reizen we door Zuid-Amerika. We balanceren regelmatig blijmoedig op het randje van de financiële afgrond, maar het lukt om low budget te leven. De reis verandert onze kijk op de wereld, onze blik op onszelf en onze relatie met God

BESTELLEN

Het boek is te koop voor 16,99 euro ( zonder portokosten) bij www.jongboek.nl/shop: Ga naar de winkel

Het e-book (pdf) met foto’s, filmpjes en kaarten is te koop voor 6,99 euro. Stuur een berichtje via het contactformulier onder het kopje contact of een mailtje naar: losersinalexus@hotmail.com. 

REAKTIES:

Jeanine:

n ja…en nu?
Ik heb je boek uit…
Elke avond in bed…voor t slapen gaan …heerlijk gelezen!
Mooi laatste hoofdstuk!

Maarja…. balen dat het uit is nu…

Maar SUPER LEUK om te lezen ! Dus bedankt voor het schrijven !

k heb het iedereen aangeraden, dus ik hoop dat je goed verkoopt

Elise

Ola, hoe is het daar in Espanja? Het weer werkt in ieder geval mee. Nog op zoek naar de kano, richting Portugal? Ik heb je boek met veel plezier gelezen . liefs en groetjes, Elise

Karin-Marijke

Tja, ik kwam ‘zomaar’ op jullie website uit. Geen idee hoe. Zal wel niet echt wat belangrijkst te doen hebben…. Maar ik scrolde naar beneden en zag al je verhalen uit de Puur, de Visie, de wedstrijd. Nou ja, werklijke, je hebt m’n dag helemaal gemaakt. Wat een superleuke stukken allemaal! Ik hoop van harte dat het je lukt ergens anders columns te kunnen schrijven. Super talent.

Anne Dijkshoorn

Het is ook een hartstikke leuk boek!

Willem de Jongh 

Top boek, lees je acter elkaar door!

Nellie Pott-Stam 

Inderdaad, je blijft lezen, genieten en zo nu en dan een tikkie jaloers zijn op zo’n avontuurlijk leven met je lief!

Elise:

Leuk boek aan het lezen, samen met Marian Mes-Luthart 

Marian Mes-Luthar

t Ik heb het al uit. Heerlijk ontspannen lezen. Een aanmoediging voor een nieuw boek

Tine van Dijk

Bestel ik het boek Losers in a Lexus van Anja Keesmaat, denk je lekker lezen,nou vergeet het maar ik krijg het niet te pakken! Groot succes, moet iedereen lezen!

Karin-Marijke Vis

Genieten van leuke, humoristische, rake observaties en anekdotes van Anjaover haar reis met Wim van Suriname naar Ushuaia.
Zoals, “We drinken koffie op de boerderij. Er lopen twee donderstenen van jongetjes rond. Het leven spat uit hun ogen. De oudste van vijf haalt in z’n eentje de koeien van de berg om gemolken te worden. Ongelooflijk! Dat zie ik een Nederlandse kleuter van vijf nog niet doen. Maar het Westen heeft besloten dat deze kinderen zielig zijn omdat ze wat scholing betreft achterlopen. Ze gaan maar één dag in de week naar school. Over dat zielig zijn heb ik zo mijn twijfels.
Het is maar de vraag of ze het zo slecht hebben. Ze hebben genoeg te eten en te drinken, zijn het grootste deel van de tijd bij hun ouders en kunnen al hun energie kwijt. Ik denk dat een hoop jongens in zo’n omgeving beter zouden functioneren, in
plaats van de hele dag stijf in de schoolbanken. En als ze dat niet redden, omdat ze barsten van de energie, plakken we er gewoon een etiketje op en hebben ze een ziekte. Natuurlijk met bijpassende medicijnen. Wat fijn dat de farmaceutische industrie zo goed voor ons zorgt. Nu draaf ik waarschijnlijk door. Maar gelukkig hebben ze daar iets voor.”

Beppie Klos:

Hoi. Ik heb het boek wat Anja geschreven heeft pas voor mn verjaardag gekregen. En ik wil even zeggen; wat kan Anja boeiend en leuk schrijven! T is echt een heerlijk boek om van te genieten! Groetjes Beppie

Anja stoel-1

2 Responses to HET BOEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Hannah

    Goed gedaan meissie !

  2. FPM Garnier

    We willen graag het boek bestellen maar de link werkt niet.

    Groeten,

    Frank en Marja Garnier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.